Blog

Articles sobre la infància, pares, mares i famílies.

Blog

Articles sobre la infància, pares, mares i famílies.
Com acompanyar els infants en temps de confinament

Com acompanyar els infants en temps de confinament

De ben segur, per a moltes famílies, aquests dies es planteja tot un repte: Com estar 15 dies amb els infants, tancats a casa, i sobreviure a l’experiència.

La bona notícia és que aquests dies tenim un gran aliat amb nosaltres: el temps. Per això, siguem conscients d’aquest temps que tenim per poder fer un bon acompanyament emocional i cobrir una de les necessitats més autèntiques dels nostrxs nenxs: LA PRESÈNCIA.

L’inici de la vida

L’inici de la vida

Els anys més sensibles son l’etapa de la construcció dels bons vincles. Dels 0 als 6 anys es construeixen els pilars de l’estructura psicològica de l’infant.

Per això, fer una criança amb aferrament i oferir un vincle segur és el millor regal que els podem fer per a la vida. Per a la salut del propi infant i per a la salut de la societat.

Infants amb una estabilitat, oberts a la vida, amb una estructura psicològica forta faran societats amb valors més humans, que estaran al servei de les persones i no del capital.

El joc lliure, font d’expressió i equilibri emocional

El joc lliure, font d’expressió i equilibri emocional

Quan l’infant juga pot elaborar fets que han tingut un impacte emocional, el joc es converteix en un espai que té efectes terapèutics. És a dir, el joc aporta moltíssimes capacitats als infants i és important preservar les estones de joc en un moment on els omplim d’activitats extraescolars i de pocs moments de lleure.

Arxius

Si voleu estar al dia amb les darreres novetats de Damara, subscriviu-vos i  us enviarem avís dels nous articles, tallers, xerrades, etc.

Sense spam

Responsable: Nuria Gros de Damara. Finalitat: gestionar l'alta a aquesta subscripció i l'enviament de les meves publicacions així com correus comercials. Legitimació: és gràcies al vostre consentiment. Destinataris: les vostres dades es troben allotjades a la meva plataforma d'email màrqueting Mailchimp el titular de la qual és The Rocket Science Group LLC, amb seu als EUA (veure política de privacitat de Mailchimp). Podreu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, limitació o suprimir les vostres dades tot enviant un email a centre@damara.cat. Informació addicional: Podeu ampliar la informació a l'avís legal i política de privacitat.