Espai d’acompanyament a la infància i a les seves famílies

Damara és un centre que es dedica a l’acompanyament a infants, famílies i professionals de la infància des de dues vessants: la terapèutica (teràpia de joc per a infants) i la preventiva (xerrades, formacions, acompanyament a centres educatius…).

Tenim com a objectiu vetllar pel desenvolupament saludable de la infància des d’una mirada conscient i respectuosa vers les necessitats reals dels infants, durant tot el seu procés de desenvolupament (del 0 als 18 anys); alhora que acompanyem les famílies i professionals a comprendre i tenir cura del món emocional dels nenxs i a acompanyar-lxs des del respecte. I ho fem des de les nostres influències que són la teràpia humanista (teràpia de joc i teràpia gestalt), la pedagogia sistèmica i la mirada Reichiana.

Entenem que el benestar de l’infant té a veure amb l’entorn familiar, escolar, social i també l’entorn ecològic on viu. Per això, per assolir el nostre objectiu treballem amb tot el sistema familiar i també el sistema social.

DAMARA es nodreix de la col·laboració de diferents professionals de l’àmbit de la psicologia, el món terapèutic i educatiu.

MISIÓ

L’acompanyament a infants, famílies i professionals de la infància com la base de la transformació social. 

VISIÓ

Des de Damara promovem entorns i societats més sostenibles (psicològicament, socialment i ecològicament), on es respecti i es doni valor, sobretot, a les primeres etapes de la infància, fomentant així persones i societats més saludables a nivell psicoemocional.

Pensem que sense un entorn social que afavoreixi la tasca de les famílies aquesta transformació no és possible, i que per això calen espais de trobada i terapèutics, com DAMARA, on des d’una mirada humanista i respectuosa s’acompanyin els processos de desenvolupament d’infants i adultxs per construir una societat més saludable i un món més just, feminista i ecologista.

VALORS

Amor, respecte i consciència als processos de desenvolupament de les persones.

Què significa la paraula DAMARA?

Damara és el nom de la deessa celta de la fertilitat i etimològicament significa «gentil». Damara és una deessa coneguda per preservar i protegir la infància, la innocència i la imaginació. I també per ajudar a portar pau i harmonia a les famílies. Damara també es reconeix com a protectora del nenx interior de cada adultx.

És la deessa que manté la puresa infantil de cada unx de nosaltrxs, i que ens ajuda a mantenir una actitud de meravella i de fe cap al món que ens envolta.

Us convidem a acompanyar-nos en aquest espai que aposta per una necessària transformació de la societat i que per fer-ho possible posa l’accent en treballar per una infància saludable des d’una mirada i un acompanyament respectuós cap als infants i les seves famílies.

Acompanyament terapèutic DAMARA

Teràpia de Joc

Acompanyament terapèutic per a infants que necessiten restablir de manera respectuosa el seu equilibri emocional.

Acompanyament Familiar Sistèmic

Espai adreçat a mares, pares i famílies que us trobeu amb dificultats a l’hora d’acompanyar els vostrxs fillxs.

Acompanyament a Adolescents

L’adolescència és ben coneguda com una etapa de trencament i recerca. 

Si voleu estar al dia de les darreres novetats, subscriviu-vos i us enviarem avís dels nous articles, tallers, xerrades, etc.

Sense spam

Responsable: Nuria Gros de Damara, acompanyament a infants i famílies. Finalitat: gestionar l'alta a aquesta subscripció i l'enviament de les meves publicacions així com correus comercials. Legitimació: és gràcies al vostre consentiment. Destinataris: les vostres dades es troben allotjades a la plataforma d'email màrqueting Mailchimp el titular de la qual és The Rocket Science Group LLC, amb seu als EUA (veure política de privacitat de Mailchimp). Podreu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, limitació o suprimir les vostres dades tot enviant un email a centre@damara.cat. Informació addicional: Podeu ampliar la informació a l'avís legal i política de privacitat.