Patrícia de Diego (Felícia)

Mare, pedagoga i consultora sistèmica en empreses i organitzacions.

Fundadora de IRINGAN (Consultoria Organitzacional, Coaching i Acompanyament Familiar Sistèmic); Directora de l’Escola d’Educació Lliure Xantala.
Membre de l’equip coordinador de XELL (Xarxa d’Educació Lliure – Xarxa d’Educació lliure).
Formadora de professorat, exmembre de l’ICE de la UB en Coaching Sistèmic Organitzacional.
Acompanyant i família en projectes d’educació lliure (criança-infantil), amb 14 anys d’experiència.
Formada en Acompanyament Emocional, Educació Viva, Pedagogia Sistèmica i Coaching Sistèmic Organitzacional per la UB (Universitat de Barcelona); Consultoria i Coaching Organitzacional pel IG (Insitut Gestalt); Constel·lacions Familiars per ECOS (Escola de Constel·lacions Sistèmiques); Metodologies globalitzades i Enfortiment de les capacitats del professorat, per FIL A L’AGULLA.

Patricia
Si voleu estar al dia amb les darreres novetats, subscriviu-vos i  us enviarem avís dels nous articles, tallers, xerrades, etc.

Sense spam

Responsable: Nuria Gros de Damara, acompanyament a infants i famílies. Finalitat: gestionar l'alta a aquesta subscripció i l'enviament de les meves publicacions així com correus comercials. Legitimació: és gràcies al vostre consentiment. Destinataris: les vostres dades es troben allotjades a la meva plataforma d'email màrqueting Mailchimp el titular de la qual és The Rocket Science Group LLC, amb seu als EUA (veure política de privacitat de Mailchimp). Podreu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, limitació o suprimir les vostres dades tot enviant un email a centre@damara.cat. Informació addicional: Podeu ampliar la informació a l'avís legal i política de privacitat.