Carles Porrini Cubells

Formació, acompanyament i assessorament en gestió emocional i mirada sistèmica

Llicenciatura en Pedagogia. Diplomatura de Mestre d’Educació Especial. Màster en Educació per a la Ciutadania i Valors. Formació en Pedagogia Sistèmica Multidimensional (Institut Gestalt) i Formació en Constel·lacions familiars (Espiral 108 – Laura Cortés)

Carles del Centre Damara

La descoberta vocacional

Tot comença per contribuir a fer un món millor. De ben jove, les inquietuds personals em condueixen al costat i servei de les persones. Diferents experiències de voluntariat em conviden a projectar-me personalment i professional en l’àmbit de l’educació.

La trajectòria acadèmica em possibilita viure experiències professionals significatives en l’acompanyament a infants i joves en diferents àmbits educatius. Me’n adono que l’Educació Emocional es configura com una porta d’entrada per treballar l’autoconeixement, el benestar i l’empoderament.

Formar part durant més de 10 anys en una entitat de promoció del benestar esdevé una oportunitat per seguir creixent. L’acompanyament a grups, equips i entitats és una font de grans aprenentatges. I em genera interès per continuar aprofundint en la comprensió de l’ésser humà i el seu acompanyament.

Dues formacions m’ajuden a ampliar mirada i coneixements. La formació de Pedagogia Sistèmica, que em convida a revisar el meu sistema i la meva història, possibilitant un canvi de mirada de mi mateix i de les persones. I la formació en Constel·lacions Familiars per connectar amb les possibilitats d’aquesta eina. Tot plegat, connectat amb un continuo procés personal de revisió de vida.

En el meu recorregut en gestió de grups de fa 15 anys, es planteja també des de fa 3 anys la porta a l’acompanyament individual en gestió emocional des de la perspectiva sistèmica. El treball en clicks de playmobils faciliten aquests processos de treball personal. Actualment realitzo acompanyaments individuals i familiars en col·laboració amb el centre Damara.

Consciència – Inclusió – Mirada

El treball que es proposa es vertebra en 4 elements clau per acompanyar en el procés de treball personal.

  • Consciència. A partir de diferents recursos i eines que permetin aflorar informació inconscient. Així es mostren les dinàmiques ocultes que condicionen la relació amb un mateix/a, els altre i el mon.
  • Inclusió. Treball per integrar en cap i cor informació de la nostra història i la història del nostre sistema.
  • Mirada. Incorporar una mirada amorosa i d’abundància que afavoreixi la connexió amb el benestar i les habilitats personals.

Àmbits de treball

Actualment, realitzo formacions, acompanyaments i supervisions de casos i equips en gestió emocional i mirada sistèmica.

Si voleu estar al dia amb les darreres novetats, subscriviu-vos i  us enviarem avís dels nous articles, tallers, xerrades, etc.

Sense spam

Responsable: Nuria Gros de Damara, acompanyament a infants i famílies. Finalitat: gestionar l'alta a aquesta subscripció i l'enviament de les meves publicacions així com correus comercials. Legitimació: és gràcies al vostre consentiment. Destinataris: les vostres dades es troben allotjades a la meva plataforma d'email màrqueting Mailchimp el titular de la qual és The Rocket Science Group LLC, amb seu als EUA (veure política de privacitat de Mailchimp). Podreu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, limitació o suprimir les vostres dades tot enviant un email a centre@damara.cat. Informació addicional: Podeu ampliar la informació a l'avís legal i política de privacitat.