Andrea Torres Danés

Psicòloga sanitària col·legiada 28391. Màster en Psicoteràpia Integradora Humanista a l’Institut Erich Fromm de Barcelona. Formada en teràpia Gestalt i en Tantra. Facilitadora de processos creatius a través de l’expressió corporal en diversos centres educatius. Professora de dansa contemporània per a adolescentxs i adultxs.

Andrea

La descoberta vocacional

Durant la meva infància em va acompanyar la idea de llibertat i el sentiment de timidesa. Va ser així com vaig descobrir la dimensió artística i creativa de la vida i, així als 4 anys vaig començar a ballar. A poc a poc la dansa va ocupar un espai essencial a la meva trajectòria i, després de les meves experiències com a ballarina professional, vaig percebre en mi la necessitat de canalitzar vivències i aprenentatges mitjançant la docència.

Penso que les persones, per si mateixes es caracteritzen per unes singularitats amb les quals esdevenen úniques i irrepetibles. És així com acullo la psicoteràpia integradora humanista com aquella mirada des de la qual comprendre’ns i observar-nos. Crec, a la vegada, en la relació interpersonal com aquella que sosté i emplena de sentit el procés terapèutic.

Des d’aquí integro l’expressió corporal i la dimensió terapèutica del moviment com un dels recursos pel benestar i el creixement personal. Un recurs que recupera aquell contingut simbòlic inherent a nosaltres per atendre la totalitat que ens configura.

M’apassiona poder acompanyar a les persones a endinsar-se en el seu procés amorós i respectuós per despertar possibilitats i oportunitats per (re)descubrir-se, escoltar-se, sentir-se i cuidar-se.

Si voleu estar al dia amb les darreres novetats, subscriviu-vos i  us enviarem avís dels nous articles, tallers, xerrades, etc.

Sense spam

Responsable: Nuria Gros de Damara, acompanyament a infants i famílies. Finalitat: gestionar l'alta a aquesta subscripció i l'enviament de les meves publicacions així com correus comercials. Legitimació: és gràcies al vostre consentiment. Destinataris: les vostres dades es troben allotjades a la meva plataforma d'email màrqueting Mailchimp el titular de la qual és The Rocket Science Group LLC, amb seu als EUA (veure política de privacitat de Mailchimp). Podreu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, limitació o suprimir les vostres dades tot enviant un email a centre@damara.cat. Informació addicional: Podeu ampliar la informació a l'avís legal i política de privacitat.