ESPAI DE SUPERVISIÓ DE CASOS

Oferim un espai adreçat a professionals de l’acompanyament (àmbit terapèutic, educatiu i social) que permeti la revisió i l’anàlisi de casos, afavorint la reflexió sobre aspectes personals del professional i del tipus de relació d’ajuda que estableix amb els usuaris, pacients i clients.

Partim de la mirada sistèmica i l’acompanyament des de la gestió emocional. Durant les sessions, desenvoluparem l’ús i l’entrenament de recursos, de la mà de moviments sistèmics amb playmòbils, i se’n treballaran temes des d’aquesta perspectiva, i en funció de les necessitats del grup.

Aprofundirem en aspectes com ara:

-Ordres i desordres sistèmics
– Ordres de l’ajuda
– Els secrets familiars
– Amor cec
– Les repeticions en el sistema
– Dols congelats

Grup: entre 3 a 8 persones
Dates: 1 tarda al mes (horari de 18:30 a 20:30h) Gener – Juny 2020
• 29 de gener
• 19 de febrer
• 18 de març
• 29 d’abril
• 20 de maig
• 17 de juny

Preu: 30 €/sessió

Contacte: Núria- blau@copc.cat- 677280829

Espai: Centre Damara
Carrer Hipólit Lázaro, 26. 08025 Barcelona.

Supervisió i facilitació:
Carles Porrini Cubells
Formador, facilitador i assessor en gestió emocional i mirada sistèmica. Llicenciat en Pedagogia, Mestre d’Educació Especial, Educació per la Ciutadania i Valors (UB), Pedagogia Sistèmica Multidimensional (Institut Gestalt) i Formació en Constel•lacions familiars (Espiral 108). Actualment, membre d’Equip SEER (Salut i Educació Emocional) desenvolupant projectes, formacions i assessoraments en gestió emocional i mirada sistèmica.
Coordinació:
Núria Puigcerver Alcázar
Psicòloga clínica i psicoterapeuta en la promoció de benestar emocional i en l’estudi i disseny d’intervencions en situacions de trauma i de violència domèstica. Llicenciada en Psicologia (UB). Especialista en Psicología Clínica (Ministerio de Educación, Cultura y Deportes).

The event is finished.

Date

29 gen. 2020 - 17 juny 2020
Expired!

Time

6:30 PM - 8:30 PM