FORMACIÓ ONLINE: ACOMPANYAR L’INFANT DOMINANT

El teu fillx et desafia constantment? T’agredeix? Tot és una lluita amb ellx?, T’és impossible dir que no o posar límits?, Et sents perduda en com acompanyar el teu infant, ja que res sembla funcionar?

Si et sents identificada o identificat amb aquestes preguntes, aquesta formació és per a tu. En ella profunditzarem en l’origen que té la conducta d’un infant que necessita desafiar o dominar l’adultx permanentment. Analitzarem el comportament dels mal anomenats “nenxs tirans” i que podem fer per acompanyar-lxs perquè baixi el seu malestar. Posarem focus en quines de les nostres conductes i acompanyaments poden estar afectant o no ajudant. Finalment observarem quin és el lloc que ocupa l’infant en la dinàmica familiar i com podem acompanyar-lo a col·locar en un lloc més harmònic per a ellx.

L’objectiu de la formació és poder ajudar-vos a analitzar les dinàmiques i situacions que poden estar cronificant aquesta situació, per poder ampliar la mirada i trobar una via de canvi. Si ets professional del món de la infància, la formació et donarà recursos i mirada per poder acompanyar a aquests infants a l’aula.

La formació va dirigida a les franges d’edat 0-6 i 6-12.

Continguts

  • Les arrels de la necessitat de domini i desafiament.
  • Etapes evolutives.
  • Egocentrisme i necessitat de poder.
  • Necessitats bàsiques i malestar emocional.
  • Gestió de límits i tolerància a la frustració.
  • Acompanyament emocional.
  • Dinàmica relacional i lloc sistèmic.

 

Dirigit: A famílies i professionals de l’àmbit de la infància.

Data: 27 de març.

Horari: Dissabte de 10h a 14h.

Format online.

Preu: 50€

Inscripcions: centre@damara.cat

Coordina: Núria Gros Carmona. Pedagoga i educadora social. Terapeuta Gestalt especialitzada en infància i família. Formada en Teràpia del Joc i Sandplay. Traumaterapeuta sistèmica.

The event is finished.

Date

27 maig 2023
Expired!

Time

10:00 AM - 2:00 PM

Organitzador

Damara
Phone
931 944 801
Email
centre@damara.cat
Website
https://damara.cat
RESERVA LA TEVA PLAÇA