Xerrada “Les etapes del desenvolupament sexual i la implicació dels cossos” Lorena De Maio i Maixa Solà

En aquest taller mirarem alguns mapes que ens ajudin a pensar com són els processos de construcció de la sexualitat, des d’una perspectiva feminista i de Drets Humans. Passarem per les diferents etapes evolutives de la sexualitat, les formes particulars que es donen en cada moment vital de relacionar-se amb el propi cos i amb les altres persones.

Aprofundirem en els camins i les infàncies que usualment queden fora de la norma, per pensar juntxs com és el recorregut en les persones i els cossos que generalment no són “parlats”, que no estan representats en aquesta normativitat.

Lorena de Maio: Psicòloga i formadora, especialista en educació sexual i en abordatges terapèutics en Sexualitat. Formada en psicoteràpia psicoanalítica de grup i psicodrama. Formada en polítiques públiques d’igualtat de gènere.

Maixa Solà Sànchez: Psicòloga i terapeuta infantil i juvenil. Màster en Psicologia Social (UAB). Formada en Teràpia Gestalt, Sistèmica familiar i Teràpia del Joc. Especialitzada en acompanyament a infants, joves i a les seves famílies en contextos de vulnerabilitat social.

Dia: 24 d’octubre

Horari: de 19 a 20.30
Lloc: C/Hipòlit Lázaro, 26 (Metro Joanic)
Preu: 15€ xerrada
Inscripcions: inscripcionsdamara@gmail.com

DINS EL CICLE “ELS TERRITORIS DE LA INFÀNCIA”

A Damara pensem en la infància amb una perspectiva de Drets Humans i transformació social. I quan ho fem, els diferents espais on creixem i convivim quotidianament ens comencen a generar preguntes sobre com els viuen els infants. Ens agrada pensar aquests espais com territoris. Territoris superposats i entrellaçats que interactuen tot el temps i pels que anem transitant en la mesura que anem creixent.

Parlem del territori del cos, de les sensacions i percepcions, el territori de la sexualitat, el dels afectes familiars més pròxims, el territori social en els primers vincles fora de la família i així es van ampliant quan passem pel sistema educatiu, laboral, de parella i comunitari (família, amigues, veïnxs).

Et proposem llavors, acompanyar-nos en un cicle de xerrades que faran aquest mateix recorregut i passaran pels mateixos territoris tenint com a eix de la nostra mirada l’acompanyament respectuós de la infància.

  • 10 octubre MIQUEL MISSÉ: TERRITORI DE LA IDENTITAT Infàncies i identitats de gènere no binàries.
  • 24 octubre LORENA DE MAIO I MAIXA SOLÀ: TERRITORI DEL COS I LA SEXUALITAT Les etapes del desenvolupament sexual i la implicació dels cossos.
  • 7 novembre ELISENDA PASCUAL: TERRITORI EDUCATIU. Com acompanyar a l’educació amb diversitat.
  • 21 novembre COL·LECTIU PUNT 6: TERRITORI SOCIAL I COMUNITARI. Com dissenyem els espais vinculars a la comunitat.

Més informació pel cicle complet: Clica aquí!

The event is finished.

Date

24 oct. 2019
Expired!

Time

7:00 PM - 8:30 PM

Import

15€ xerrada o 50€ cicle complet

Organitzador

Damara
Phone
931 944 801
Email
centre@damara.cat
Website
https://damara.cat
RESERVA LA TEVA PLAÇA