BERENARS PEDAGÒGICS (ACTIVITAT GRATUÏTA)

Espai de trobada i reflexió per a mestres

Et volem proposar un espai col·lectiu i reflexiu al voltant de diferents eixos temàtics que plantegen la necessitat d’un canvi educatiu. Aquesta transformació educativa es basa en la necessitat de poder integrar a les escoles l’acompanyament emocional, tenir en compte les necessitats de cada etapa de desenvolupament, una pedagogia més viva i en contacte amb la vida, el propi treball personal de l’adult…

En aquest primer trimestre posarem com a eix temàtic EL JOC i la importància de tenir en compte que és una de les bases per a un desenvolupament saludable i també una forma d’expressió emocional d’allò que viuen els infants. Proposem aquestes trobades ja que creiem que és important que els adults que acompanyem als infants coneguem i donem valor al joc lliure i l’incloguem dins de l’escola.

Si t’interessen aquests temes i tens ganes d’un espai compartit amb companyxs de professió que caminen cap a un canvi educatiu. No t’ho perdis!

31 d’octubre: El paper del joc a l’escola

14 de novembre: El joc lliure com a base per l’aprenentatge

ACTIVITAT GRATUÏTA
Horari: 18:30h a 20h
Lloc: C/Hipòlit Lázaro 26 (Metro Joanic)
Inscripcions: centre@damara.cat

COORDINA: Núria Gros Carmona: Pedagoga i educadora social. Guia Montessori. Terapeuta Gestalt especialitzada en infància i família. Formada en Teràpia del Joc i Sandplay. Pedagoga sistèmica. Formada en constel·lacions familiars individuals i criança ecològica i prevenció psicosocial.

 

The event is finished.

Date

31 oct. 2019 - 14 nov. 2019
Expired!

Time

6:30 PM - 8:00 PM

Organitzador

Damara
Phone
931 944 801
Email
centre@damara.cat
Website
https://damara.cat
RESERVA LA TEVA PLAÇA