BERENARS PEDAGÒGICS (ACTIVITAT GRATUÏTA)

Espai de trobada i reflexió per a mestres

Et volem proposar un espai col·lectiu i reflexiu al voltant de diferents eixos temàtics que plantegen la necessitat d’un canvi educatiu. Aquesta transformació educativa es basa en la necessitat de poder integrar a les escoles l’acompanyament emocional, tenir en compte les necessitats de cada etapa de desenvolupament, una pedagogia més viva i en contacte amb la vida, el propi treball personal de l’adult…

En aquest segon trimestre posarem com a eix temàtic LA RELACIÓ AMB LES FAMÍLIES. Parlarem sobre els següents aspectes: com incloure les famílies a l’escola, com establir una bona mirada cap a les famílies que permeti una millor relació, els nostres límits com a professionals, l’entrevista com a eina per treballar i establir una relació amb les famílies… També compartirem i parlarem sobre el desgast, frustració que a vegades ens comporta aquesta relació. Tot partint de la mirada i les aportacions de la pedagogia sistèmica per a fer front a la complexitat que comporta la relació amb les mares i pares dels infants.

Si t’interessen aquests temes i tens ganes d’un espai compartit amb companyxs de professió que caminen cap a un canvi educatiu. No t’ho perdis!

6 de febrer: El lloc de les famílies a l’escola

5 de març: L’entrevista familiar des de l’aportació de la pedagogia sistèmica

ACTIVITAT GRATUÏTA
Horari: 18:30h a 20h
Lloc: C/Hipòlit Lázaro 26 (Metro Joanic)
Inscripcions: centre@damara.cat

COORDINA: Núria Gros Carmona: Pedagoga i educadora social. Guia Montessori. Terapeuta Gestalt especialitzada en infància i família. Formada en Teràpia del Joc i Sandplay. Pedagoga sistèmica. Formada en constel·lacions familiars individuals i criança ecològica i prevenció psicosocial.

 

The event is finished.

Date

06 febr. 2020 - 05 març 2020
Expired!

Time

6:30 PM - 8:00 PM

Organitzador

Damara
Phone
931 944 801
Email
centre@damara.cat
Website
https://damara.cat
RESERVA LA TEVA PLAÇA