Equip de Terapeutes

Equip de Terapeutes

Treballem des del compromís, la motivació, la cohesió i la consciència de vetllar pel dret dels infants a tenir una infància i món més saludables.

Damara és un espai terapèutic d’expressió acollidor, però també un punt de trobada i de reflexió que us convidem a conèixer.

Des de l’espai, l’equip de DAMARA treballa per generar diferents sinèrgies amb altres centres i professionals que vetllen pel benestar de la infància a través de la creació de projectes, xerrades, formacions…

Treballem per garantir un acompanyament respectuós a la infància i a les seves famílies, i per donar resposta a les diferents necessitats de nenxs i adultsx en diferents etapes del seu desenvolupament.

Damara es nodreix de la col·laboració de diferents professionals de l’àmbit de la psicologia, el món terapèutic i educatiu.

Núria Gros Carmona

Creadora i directora de Damara

Pedagoga i educadora social. Guia Montessori. Terapeuta Gestalt especialitzada en infància i família. Formada en Teràpia de Joc i Sandplay. Pedagoga sistèmica. Formada en constel·lacions familiars individuals i criança ecològica i prevenció psicosocial.

Equip de Terapeutes

Maixa Solà Sànchez
Terapeuta infantil i juvenil

Psicòloga i terapeuta infantil i juvenil. Màster en Psicologia Social (UAB). Formada en Teràpia Gestalt, Sistèmica familiar i Teràpia de Joc. Especialitzada en acompanyament a infants, joves i a les seves famílies en contextos de vulnerabilitat social.

Col·laboradorxs Externxs

Lorena de Maio
Terapeuta especialitzada en adultxs, parella i sexualitat

Psicòloga i formadora, especialista en educació sexual i en abordatges terapèutics en Sexualitat. Formada en psicoteràpia psicoanalítica de grup i psicodrama. Formada en polítiques públiques d’igualtat de gènere.

Si voleu estar al dia de les darreres novetats de Damara, Subscriviu-vos i us enviarem avís dels nous articles, tallers, xerrades, etc.

Sense spam

Responsable: Nuria Gros de Damara. Finalitat: gestionar l'alta a aquesta subscripció i l'enviament de les meves publicacions així com correus comercials. Legitimació: és gràcies al vostre consentiment. Destinataris: les vostres dades es troben allotjades a la plataforma d'email màrqueting Mailchimp el titular de la qual és The Rocket Science Group LLC, amb seu als EUA (veure política de privacitat de Mailchimp). Podreu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, limitació o suprimir les vostres dades tot enviant un email a centre@damara.cat. Informació addicional: Podeu ampliar la informació a l'avís legal i política de privacitat.