Equip de Terapeutes

Equip de Terapeutes

Treballem des del compromís, la motivació, la cohesió i la consciència de vetllar pel dret dels infants a tenir una infància i món més saludables.

Treballem per garantir un acompanyament respectuós a la infància i a les seves famílies, i per donar resposta a les diferents necessitats dels infants en diferents etapes del seu desenvolupament.

Damara es nodreix de la col·laboració de diferents professionals de l’àmbit de la psicologia, el món terapèutic i educatiu.

Núria Gros Carmona

Creadora i directora de Damara

Pedagoga i educadora social. Terapeuta de joc i traumaterapeuta infantil. Pedagoga sistèmica. Formada en Sandplay i criança ecològica i prevenció psicosocial.

Equip de Terapeutes

Maixa Solà Sànchez
Terapeuta infantil i juvenil

Psicòloga i terapeuta infantil i juvenil. Màster en Psicologia Social (UAB). Formada en Teràpia Gestalt, Sistèmica familiar i Teràpia de Joc. Especialitzada en acompanyament a infants, joves i a les seves famílies en contextos de vulnerabilitat social.

Carles del Centre Damara
Carles Porrini Cubells
Formació, acompanyament i assessorament en gestió emocional i mirada sistèmica

Llicenciatura en Pedagogia. Diplomatura de Mestre d’Educació Especial. Màster en Educació per a la Ciutadania i Valors. Formació en Pedagogia Sistèmica Multidimensional (Institut Gestalt) i Formació en Constel·lacions familiars (Espiral 108 – Laura Cortés)

Abel
Abel
Acompanyament Psicomotriu

Intergador Social, llarga experiència en el camp de l’Estimulació Sensorial i l’acompanyament a persones amb diversitat funcional.
Formació en Pràctica Psicomotriu Aucouturier Educativa/Preventiva, i especialització en Ajuda Terapèutica (AEC- Associació per l’Expressió i Comunicació).
Formació en Pedagogia Sistèmica Multidimensional (Institut Gestalt).

Andrea
Andrea Torres Danés
Psicóloga Sanitaria

Psicòloga sanitària col·legiada 28391. Màster en Psicoteràpia Integradora Humanista a l’Institut Erich Fromm de Barcelona. Formada en teràpia Gestalt i en Tantra. Facilitadora de processos creatius a través de l’expressió corporal en diversos centres educatius. Professora de dansa contemporània per a adolescentxs i adultxs.

Patricia
Patrícia de Diego (Felícia)
Pedagoga i consultora sistèmica en empreses i organitzacions

Formadora de profesorado, exmiembro del ICE de la UB en Coaching Sistémico Organizacional.
Acompañante y familia en proyectos de educación libre (crianza-infantil), con 14 años de experiencia.

Col·laboradorxs Externxs

Lorena de Maio
Terapeuta especialitzada en adultxs, parella i sexualitat

Psicòloga i formadora, especialista en educació sexual i en abordatges terapèutics en Sexualitat. Formada en psicoteràpia psicoanalítica de grup i psicodrama. Formada en polítiques públiques d’igualtat de gènere.

Si voleu estar al dia de les darreres novetats, subscriviu-vos i us enviarem avís dels nous articles, tallers, xerrades, etc.

Sense spam

Responsable: Nuria Gros de Damara, acompanyament a infants i famílies. Finalitat: gestionar l'alta a aquesta subscripció i l'enviament de les meves publicacions així com correus comercials. Legitimació: és gràcies al vostre consentiment. Destinataris: les vostres dades es troben allotjades a la plataforma d'email màrqueting Mailchimp el titular de la qual és The Rocket Science Group LLC, amb seu als EUA (veure política de privacitat de Mailchimp). Podreu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, limitació o suprimir les vostres dades tot enviant un email a centre@damara.cat. Informació addicional: Podeu ampliar la informació a l'avís legal i política de privacitat.