Assessorament Pedagògic

per a professionals i centres

Assessorament Pedagògic

per a professionals i centres

A Damara treballem amb tot el sistema familiar i social. Entenem que l’entorn familiar, escolar, social i ecològic influeix i afecta el benestar de la infància.

Per això, i per atendre les necessitats profundes dels infants, hem impulsat una línia d’actuació centrada justament a desenvolupar processos d’acompanyament i assessorament adreçats a centres que us dediqueu a l’atenció a la infància (escoles, centres oberts…), i que necessiteu fer un assessorament a mida en base a una dificultat concreta amb què us trobeu o en relació a una millora que vulgueu dur a terme, sempre que tinguin a veure amb l’acompanyament emocional dels infants: nenxs que presenten dificultats emocionals, de relació, d’hàbits, de límits… o millorar l’acompanyament emocional al centre. 

 

La nostra manera de treballar

La nostra manera de treballar es basa en la mirada de l’acompanyament respectuós, la Gestalt i la Pedagogia Sistèmica. Totes les eines i recursos que us proposem parteixen d’aquesta mirada. 

Què us aportem?

La nostra manera de treballar us permet, als professionals i centres, apropar-vos a un nou paradigma educatiu i d’acompanyament tot respectant els punts de partida i els recursos existents. 

Us acompanyem perquè trobeu quin és el vostre ritme de canvi; perquè conegueu quines són les vostres potencialitats i mancances i poder avançar cap a una transformació.

Com es desenvolupa l’assessorament pedagògic?

L’Assessorament està centrat a oferir-vos nous recursos pedagògics i metodològics per aplicar directament al centre.

La característica principal de l’assessorament pedagògic és que implica una activitat de cooperació i treball conjunt entre l’assessora i l’equip. 

El procés d’assessorament us ofereix diferents opcions de treball tot depenent de les necessitats concretes de cada projecte:

  • Observacions a l’espai.
  • Trobades personalitzades amb l’equip.
  • Tallers i formacions a mida.

Un cop valorades les vostres necessitats i feta la diagnosi, us oferirem un procés d’acompanyament i assessorament a la mida del vostre projecte.

Escriviu-nos per sol·licitar més informació i contactarem amb vosaltres al més aviat possible.

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES: Finalitats: Respondre a les vostres sol·licituds. En cap cas farem enviaments de caràcter promocional o comercial. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Les dades facilitades s'emmagatzemen als nostres servidors gestionats per AFX Solutions. Drets: Podeu retirar el vostre consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les vostres dades i altres drets a centre@damara.cat. Informació addicional: Podeu ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.

Si voleu estar al dia amb les darreres novetats de Damara, subscriviu-vos i  us enviarem avís dels nous articles, tallers, xerrades, etc.

Sense spam

Responsable: Nuria Gros de Damara. Finalitat: gestionar l'alta a aquesta subscripció i l'enviament de les meves publicacions així com correus comercials. Legitimació: és gràcies al vostre consentiment. Destinataris: les vostres dades es troben allotjades a la meva plataforma d'email màrqueting Mailchimp el titular de la qual és The Rocket Science Group LLC, amb seu als EUA (veure política de privacitat de Mailchimp). Podreu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, limitació o suprimir les vostres dades tot enviant un email a centre@damara.cat. Informació addicional: Podeu ampliar la informació a l'avís legal i política de privacitat.